Söker ni nya ledamöter till er styrelse? Vill ni få kontakt med styrelsekandidater för att se om ni är en bra matchning? Kom då till vårt uppskattade matchningsevent som vi anordnar ihop med Almi och StyrelseAkademien.

Den 3:e maj arrangerar vi återigen ett av våra uppskattade styrelsematchningsevent. Syfte är att hitta styrelsekandidater som matchar just ert företagsbehov. Eventet är ett tillfälle att presentera vad ni eftersöker för typ av styrelsekunskap och vad ni som ägare vill uppnå med extern kompetens i styrelsearbetet.

Eventet riktar sig till er företagare som söker kontakt med nya styrelsekandidater, till er som söker nya styrelseuppdrag i passande bolag samt till er som har intresse av frågorna och vill få mer kunskap.

  • Är du intresserad av att få berätta om/pitcha vad just ert bolag eftersöker? Hör av er till Eva Källrot eva.kallrot@businessregion.se eller 031-367 62 02 för mer information om upplägg.
  • Är du styrelsekandidat och vill anmäla dig till att delta på eventet så gör det hos StyrelseAkademien.
  • Är ni intresserad av frågorna och vill delta för att se om detta kan vara ett intressant sätt att i framtiden bredda ert sökunderlag till styrelsepositioner så är ni självklart välkomna att delta också! Anmäl er i så fall hos StyrelseAkademien.

Varmt välkomna!

ALMI Väst, Business Region Göteborg &  StyrelseAkademien Västsverige

Info/registration

Veras gräsmatta  -  Show on map
3 May 15:0017:00
Free of charge 
Business Region Göteborg

Organisers

Business Region Göteborg

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.